Gutter U11

Vi skal score mange 3-poengere når vi blir juniorer! Les mer »

Jenter U9

Helt nye! Helt ville! Les mer »

Gutter U14

Vi har det kjempegøy i Fyllingsdalshallen Les mer »

Gutter U16

Digg å spille basket Les mer »

Senior Menn 3. divisjon

Vi tar 3-poengere når vi kan Les mer »

Senior Menn BLNO

Vi klatrer på tabellen og har ambisjoner og gøy Les mer »

Aktivitetskalender

Hva skjer når i Fyllingen Basket Les mer »

Fyllingen

Alle er med! Les mer »

 

Vi vender ansiktet mot januar

11.desember
Siste helg før jul er det stort sett U16 NM Fyllingen har å konsentrere seg om. 4M og 2M har hver sine kamper og jentelagene skal spille.Men ellers var det i dag det skjedde.
U14 vant en spennende kamp mot Sandviken 50-44 der Hedi fikk vist at han må være den beste spilleren som ikke fikk delta på nasjonal talent camp. Den eller de som har tatt ut deltakerne bør ta en tur og se ham spille. Han var banens suverent beste spiller i dag.
U16 tapte mot Sandnes med 47-66, men de har flott utvikling på spillet sitt.
Tilslutt var det toppkamp i 1.divisjon menn.
Fyllingen har spilt 9 kamper nå og vunnet alle. Bjorøy A ga tøff motstand, men sprakk i de siste to periodene og tapte til slutt 99-82 for et Fyllingenlag som manglet Karl Otabor, Steinar Rakneberg og Olav Johnsen som alle har bidratt solid i tidligere kamper.
Brede Ellingsen greidde å hisse på seg hoveddommer-tro det eller ei og satt 27 poeng. Marius Šumskis satte 21 mot tidligere lagkamerater og landsmenn, Stian Enge styrte skuten og hadde 20 poeng.Magnus Elgmork stoppet på 11,Nikola Blatancic ble røft behandlet, men hadde 8 poeng. Tim Eskestrand 6 poeng mens brødrene Ali hadde 2 og 4 poeng.
Men det er ikke bare 1M som gjør det bra. Også i 2M er topplaget med Fyllingenlogo på drakten mens 3M laget er et av to lag som har best utgangspunkt med bare ett tap. Veldig bra.

Ellers er Lynghaug nå stengt for trening så U12 laget for menn får kose seg med minnene om sine seire denne helgen før de blar om kalenderen og gjør seg klare til 2017.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette:
Hopp til verktøylinje