Gutter U11

Vi skal score mange 3-poengere når vi blir juniorer! Les mer »

Jenter U9

Helt nye! Helt ville! Les mer »

Gutter U14

Vi har det kjempegøy i Fyllingsdalshallen Les mer »

Gutter U16

Digg å spille basket Les mer »

Senior Menn 3. divisjon

Vi tar 3-poengere når vi kan Les mer »

Senior Menn BLNO

Vi klatrer på tabellen og har ambisjoner og gøy Les mer »

Aktivitetskalender

Hva skjer når i Fyllingen Basket Les mer »

Fyllingen

Alle er med! Les mer »

 

Nytt år, nye muligheter

5.januar
I dag har Karl Otabor, Calvin Henry og nykommer Harold Jenkins vært på tur til Seljedalen skole, Fyllingsdalen Videregående skole og Ortun Ungdomsskole med litt forskjellig budskap.
På Seljedalen er det SFO-baskettilbud som er delt ut til elevene i 1.-4. klasse. Ikke bare gratis, men med ball til de som deltar januar og februar.
Fyllingsdalen VGS og Ortun benytter Fyllingsdalshallen til fysisk aktivitet og tilbudet til elevene her blir gratis basketaktivitet med Harold og Calvin i januar og februar. Torsdag kl.15.00 starter det hele så får vi se hvor mange som finner det av interesse.

Treningene startet i går selv om BLNO-laget tjuvstartet med trening lørdag 2. og søndag 3. januar og det skal bli spennende å se framover hvordan læring på trening gir seg utslag på banen.
De første som får vist det er det yngste guttelaget som spiller i Landåshallen lørdag mens det er full rulle i Fyllingsdalshallen søndag der BLNO-laget er først ute med kamp mot serieleder Ammerud kl.1500.
I Oslo sist var det en jevn kamp der Groruddalslaget kom de nødvendige poeng foran ved sluttsignalet til å vinne en tett kamp. Forhåpentligvis vil medlemmene stille og heie våre fram og få det første inntrykk av hva Harold Jenkins kan bidra med på banen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette:
Hopp til verktøylinje