Gutter U11

Vi skal score mange 3-poengere når vi blir juniorer! Les mer »

Jenter U9

Helt nye! Helt ville! Les mer »

Gutter U14

Vi har det kjempegøy i Fyllingsdalshallen Les mer »

Gutter U16

Digg å spille basket Les mer »

Senior Menn 3. divisjon

Vi tar 3-poengere når vi kan Les mer »

Senior Menn BLNO

Vi klatrer på tabellen og har ambisjoner og gøy Les mer »

Aktivitetskalender

Hva skjer når i Fyllingen Basket Les mer »

Fyllingen

Alle er med! Les mer »

 

Halveisrapport

Med 3 kamper igjen å spille i Fyllingsdalshallen før nytt år og ingen med Fyllingen-lag kan det være på tide med en oppsummering så langt.

Nye lys monteres i Fyllingsdalshallen og vi er lovet bedre treningsforhold neste sesong i hallen som da fyller 40 år og ihendetas av dedikerte ansatte.

Det fortsetter å strømme på med spillere i alle aldre som ønsker å spille basket og den positive utviklingen fortsetter på alle nivå.

De yngste lagene har fått gleden av å spille Easy Basket og Easy Basket Challenge-kamper i Fyllingsdalshallen. Dette er kamper for de lagene som har spillere på 12 år og yngre.

Arrangementene går greitt og foreldre og voksne spillere stiller på dugnad.

Styret i klubben går foran i dugnadsarbeidet og blir en vesentlig del av reisefølget som skal til Kongsberg i januar for å lære av klubben alle ser opp til.

Basketcamp i tre uker i sommer, Idrettsskole for 4-6 åringer, fortsatt populært å delta på Basketnights lørdagene og politikere som er lydhøre for brukerne av Fyllingsdalshallen i forhold til utvikling av den. Hva blir det neste?

Sportslig hevder BLNO laget seg veldig bra og vi gleder oss over at spesielt Gimle på herresiden virkelig har fått det til  denne sesongen.
Fyllingens lag ellers leverer bra selv om alt kan gjøres bedre.

Økonomi  er vesentlig for all aktivitet og skal vi bli bedre må vi skape et bedre økonomisk grunnlag enn det klubben har i dag.

Mer treningstid er også vesentlig for mer framgang. Fyllingen har lite tid på full bane og ikke i det hele tatt i den tiden som kalles “prime time” (mandag til og med torsdag mellom kl.17-20). Bedre rammebetingelser er en forutsetning for videre framgang på alle nivå.

Så går det nok også an å spørre seg hvorfor basket ikke er mer utbredt enn det er idag. Patetisk lesning at styret i Norges Basketballforbund ønsker utskiftning av ledelsen i Norges Idrettsforbund istedet for å sørge for en bedre utvikling i eget forbund.
BLNO for menn er det mest salgbare i norsk basket uten at det er ordnet avtaler av betydning for økonomi.
Amediaavtalen som gjør at basketkampene på toppnivå streames og kan sees hvor det måtte være er positivt, men ikke måten den ble innført på.
Igjen er det viktig å ha fokus på egen utvikling…………….

For Fyllingens del går det framover, noe det har gjort de siste sesongene. Klubben er seriøs og transparent, tydelig og inkluderende. Men for bedre framgang er vi avhengige av at alle i klubben er med og bidrar og at de ytre betingelsene blir bedre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette:
Hopp til verktøylinje