Gutter U11

Vi skal score mange 3-poengere når vi blir juniorer! Les mer »

Jenter U9

Helt nye! Helt ville! Les mer »

Gutter U14

Vi har det kjempegøy i Fyllingsdalshallen Les mer »

Gutter U16

Digg å spille basket Les mer »

Senior Menn 3. divisjon

Vi tar 3-poengere når vi kan Les mer »

Senior Menn BLNO

Vi klatrer på tabellen og har ambisjoner og gøy Les mer »

Aktivitetskalender

Hva skjer når i Fyllingen Basket Les mer »

Fyllingen

Alle er med! Les mer »

 

Dusinet fullt

2.februar

I dag og lørdag møter Fyllingen Bergen Basket og Bønes A som er på 3. og 5. plass i 1.divisjon, region vest. Det er disse lagene som er nærmest i kampen om deltakelse i sluttspillet for 1. divisjon som nå er en kvalifikasjonsturnering for spill i BLNO.
Turneringen vil finne sted i Fyllingsdalshallen lørdag 22. og søndag 23. april. De to siste lagene i BLNO vil delta og per dags dato er det Persbråten som ligger sist mens Ammerud har den nest siste plassen med gode muligheter til å ta igjen Tromsø på 8. plass. To av disse tre lagene vil nok være med.
Varden fra Tromsø har ivret for å reetablere en nasjonal 1. divisjon for menn og kunne nok vært en kandidat for deltakelse, men slik det er nå er det tidligere Vardenspillere som utgjør Tromsøs helnorske lag i BLNO. Da spørs det om det blir noen Varden-deltakelse.
I region midt er NTNUI og Ålesund de som gjør det skarpest og NTNUI har vært en flittig deltaker når det har vært nasjonal 1.divisjon og sluttspill for regionale 1. divisjonslag. Skal vi tro det blir Bergensbesøk for glade forskerspirer fra Trondheim ?
I sør er det Kristiansand som herjer og som nok også er klare for kvalifiseringsspill og besøk til Fyllingsdalshallen.
I øst går ryktene om at Bøler kan ha en langsiktig interesse av å etablere seg på høyeste nivå for menn mens lederlaget Nordberg er tidligere Persbråtenspillere som ikke har organisasjon til BLNO deltakelse. Vennegjengen er ganske sikkert sportslig kvalifisert, men så spørs det om det interesserer med en påmelding og tur over Langfjellene en helg i april.
Kveldens kamp i Nykrohnborghallen endte med 45 poengs seier, 114-69 og ble en fin oppvarming til nabooppgjøret mot Bønes på lørdag. Poengene ble fordelt slik: Nikola Blatancic 23, Tim Eskestrand 17, Brede Ellingsen 16, Marius Šumskis 14, Magnus Elgmork 13, Steinar Rakneberg 9, samt brødrene Ali med 8 hver og Stian Enge med 6 poeng.Bring it on !

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette:
Hopp til verktøylinje