Gutter U11

Vi skal score mange 3-poengere når vi blir juniorer! Les mer »

Jenter U9

Helt nye! Helt ville! Les mer »

Gutter U14

Vi har det kjempegøy i Fyllingsdalshallen Les mer »

Gutter U16

Digg å spille basket Les mer »

Senior Menn 3. divisjon

Vi tar 3-poengere når vi kan Les mer »

Senior Menn BLNO

Vi klatrer på tabellen og har ambisjoner og gøy Les mer »

Aktivitetskalender

Hva skjer når i Fyllingen Basket Les mer »

Fyllingen

Alle er med! Les mer »

 

De vil tilbake

12. april

De vil tilbake
Bakerst fra venstre: Nikola Blatancic, Marius Šumskis, Steinar Rakneberg, Stian Enge og Brede Ellingsen
Foran fra venstre: Magnus Elgmork, Mohammed Ali, Hassan Ali, Tim Eskestrand og Olav Johnsen.
Ikke tilstede: Karl Otabor og Toan Nguyen.

Opprykk og spill på øverste nivå viste seg å være for tøft for Fyllingen. Det ble et tvilsomt nedrykk som vi kunne vært foruten, men marginene og avgjørelsene var ikke med. Samtidig laget vi ris til egen ræv  gjennom ansettelse av trener og ikke å ha nok spillere.

Av gjengen som måtte spille 1M denne sesongen har Karl Otabor og Stian Enge tatt særlig ansvar.: Karl har benyttet seg av sine kontakter og inn kom Mohammed og Hussain Ali fra Bønes. I tillegg har Kristian Albrektsen vært en god sparringpartner på trening og ikke minst politibetjent Steinar Rakneberg med ekstra centimeter under kurven til å stjele ball og putte den der den skal. Selv om Karl ikke ville spille i 1M og har vært ærlig med mangelen på motivasjon i kamper med over 100 poeng scoret der motstanderne sjelden har vært i nærheten så fikset han inn en med mye større motivasjon og med de samme ferdighetene i Tim Eskestrand. Stian tok en telefon til broren Magnus og plutselig var han og Olav Johnsen en trio med østlendinger som sliter med å uttale ord rett med R. Hør bare en øst for Langfjellene uttale R i egennavnet Arne for eksempel !

Brede Raa Ellingsen er 3. mann igjen fra BLNO prosjektet, en alle i Fyllingen er blitt svært glade i. Ikke bare fordi han hopper høyt, men fordi han er den han er og elsker romslighet.

Nikola Blatancic ville bare til en klubb som ville satse på ham og han har vist tillit tilbake så det holder. Marius Sumskis skulle være vår mainman i debutsesongen i BLNO, men en yrkesskade for den glade balter hindret ham det. Han kom tilbake, er blitt lykkelig far og trives i Fyllingsdalshallen. Å ha spilt på nivå 2 i Spania er ikke gitt mange, Mallorca er for oss andre bare et fantastisk feriemål. For Marius var det et sted han fikk vist seg og i dag er vi glade for at hans veivalg førte ham til sikre og forutsigbare Bergen i stedet for ut i den store og usikre basketverden.

Med til kvalifiseringsspill tar klubben også med Toan Nguyen som stort sett har imponert på 2. divisjonslaget til Fyllingen, men som også spilte noen kamper i BLNO sist sesong.

Det hele starter fredag om 9 dager kl.18 i Fyllingsdalshallen. Vel møtt for å støtte Fyllingen.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette:
Hopp til verktøylinje